Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Urări” şi înjurături între Feţeanu şi Bârcă

Nici măcar perioada sărbătorilor de iarnă nu a reuşit să aducă pacea între primarul PDL din Turburea, Ion Bârcă, şi colegul său de partid Nicolae Feţeanu, cel din urmă susţinând că edilul l-a sunat şi l-a înjurat la telefon pentru că a luat atitudine împotriva lui.

La sfârşitul anului trecut Feţeanu a dezaprobat gestul lui Bârcă de a susţine în campania electorală candidatul USL pe colegiul 3, el cerând excluderea edilului din partid în acest context. Discuţia a fost reluată şi la o ultimă şedinţă pe care democrat-liberalii au avut-o la sfârşitul lui 2012, Feţeanu transmiţând, în glumă, că, lui Bârcă, Moş Crăciun i-ar fi adus un cadou mai special, care ar avea legătură cu faptul că primarul nu are finalizate studiile liceale.

„Mă sună şi mă face în fel şi chip, mă înjură toată ziua şi zău că nu înţeleg de ce pentru că eu i-am spus şi lui şi le-am spus şi colegilor de partid că atâta timp cât, în sport, un jucător al unei echipe schimbă tricoul şi îl îmbracă pe al adversarilor e clar că acel jucător a trădat şi nu mai joacă în echipa lui. În politică de ce ar fi altfel? Asta nu-i convine domnului Bârcă! Eu i-am transmis că dumnealui ar trebui să aibă alte preocupări în acest an, mai ales că am auzit că Moşul i-a adus drept cadou de Crăciun programa cu subiectele la Bacul din vară. Cred că-i va prinde bine pentru că e cazul să ia şi dumnealui Bacul odată. Poate dă probă şi la sport, ca să vadă cum e cu schimbatul tricourilor. I-am spus că la matematică nu se mai dau probe decât din adunare, că scăderea, împărţirea şi înmulţirea le-a anulat PSD-ul ca să-i fie dumnealui mai uşor. Sper să aibă probă şi la geografie, să vorbească despre diferenţa de relief între sediile PSD şi al PDL, şi, astfel, poate intră şi dumnealui în rândul lumii şi i-a mai repede bacul”, l-a ironizat Feţeanu pe Bârcă, edilul neputând fi contactat ieri pentru a răspunde acestui atac de început de an.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: