URGENŢĂ: Ciurel caută firmă pentru privatizarea CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a publicat ieri pe site anunţul privind achiziţia de servicii de consultanţă juridică pentru privatizarea companiei. Managerul Laurenţiu Ciurel se grăbeşte cu procedurile de privatizare dat fiind că anunţul are număr de înregistrare din 22 februarie, iar ieri, 27 februarie, a fost ultima zi pentru depunerea ofertelor. Mai mult, tot ieri, fostul deputat Dan Ilie Morega a criticat exact pe cei doi directori care se vor ocupa de acest proces, Ion Petroniu şi Grigore Dădălău.

Conducerea CEO caută firmă pentru a privatiza compania. Ieri a fost ultima zi în care firmele de consultanţă juridică în domeniul privatizărilor puteau să-şi depună oferta la CE Oltenia. „Scrisorile de interes trebuie transmise prin fax sau email la sediul CEO până la data de 27.02.2013, ora 14“, scrie în invitaţia adresată firmelor de avocatură, publicată pe www.cenoltenia.ro.

 „Complexul Energetic Oltenia intenţionează să încheie un contract de consultanţă şi asistenţă juridică în vederea pregătirii şi derulării privatizării SC Complexul Energetic Oltenia“, se arată în documentul postat pe site, semnat de directorii Laurenţiu Ciurel, Ion Petroniu şi Grigore Dădălău. Elena Zamfir, purtător de cuvânt la CEO, a declarat că nu ştie nimic despre ofertele primite de CEO pentru demararea procesului de privatizare.

Firma aleasă va trebui să acorde consultanţă pentru contractarea serviciilor pentru intermedierea ofertei publice primare de acţiuni pentru CEO, selecţia unui consultant de privatizare, analizarea ofertelor şi selectarea firmei câştigătoare. Aceeaşi firmă se obligă, conform anunţului, să reprezinte CEO în instanţă în cazul în care apar contestaţii legate de privatizare.

„Ion Petroniu... O fi el băiat bun, dar nu se pricepe pe strategie, iar Grigore Dădălău parcă s-a născut director comercial“

Dan Ilie Morega

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: