Urmărit naţional, prins în această dimineaţă

Poliţiştii din Târgu Jiu l-au depistat în această dimineaţă pe R.V., de 36 ani, din comuna Bascov, judeţul Argeş, persoană care figura urmărită la nivel naţional întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului. Acesta fiind încătuşat şi încarcerat În Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, în baza mandatului de executare a pedepsei de 10 luni, cu închisoarea.

În data de 2 ianuarie 2011., ora 00:20, poliţiştii Serviciului Rutier Gorj l-au depistat pe R.V., de 34 ani, din comuna Bascov, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în localitatea Drăgoieni, având autorizaţia de circulaţie expirată din data de 03.08.2010. Totodată, la testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform buletinului de analiză toxicologică alcoolemie, suspectul avea o concentraţie alcoolică de 0,90 g/l alcool pur în sânge.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: