USL-iştii nu-l mai vor pe Cotârlău primar la Scoarţa

Scandalurile par să nu mai ia sfârşit în Uniunea Social Liberală (USL). Alegerile de anul viitor sunt încă de pe acum motiv de dispută între social-democraţi şi penelişti la Scoarţa. Preşedintele PSD Scoarţa, Ion Stamatoiu, îşi retrage acum cuvintele şi spune că nu este convins că îl vor susţine pe actualul primar penelist Aurelian Cotârlău pentru funcţia de primar în 2012, deşi acest lucru este prevăzut în protocol. Bătălia va fi cu atât mai crâncenă cu cât şi-a anunţat candidatura şi Mioara Andronie, fosta primăriţă a comunei şi membră PSD.

Atacurile au pornit de la liderul organizației locale PSD, Ion Stamatoiu care a declarat la Radio Infinit că nu s-a stabilit încă un candidat pentru primăria Scoarţa şi că singura organizație puternică din comună este cea a PSD-ului. ”Deocamdată nu s-a stabilit care va fi candidatul susținut de USL la alegerile din 2012. Degeaba are prioritate actualul primar dacă nu are și susținere. E discutabilă susţinerea lui Cotârlău, cu siguranță va fi o discuție la nivelul organizației judeţene. Oricum pot să vă spun că singura organizație cu adevărat puternică în Scoarța este cea a PSD, restul mai puțin”, a declarat Ion Stamatoiu, președintele PSD Scoarța.

Primarul Cotârlău: ”Protocolul e protocol”

Declarațiile lui Stamatoiu nu i-au picat deloc bine primarului Aurelian Cotârlău. Acesta nu a dorit să comenteze prea mult afirmațiile făcute de liderul PSD Scoarța, declarând doar că atâta timp cât protocolul îi asigură susținerea, poate să se împotrivească oricine. ”Nu organizația e importantă, eu puțini membri dar buni. Nu vreau să intru în dispută. Atâta timp cât s-a semnat un protocol trebuie să se respecte”, a declarat primarul Aurelian Cotârlău, primarul din Scoarța.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: