USL şi PDL, ultimele mitinguri de campanie

USL şi PDL încheie campania pentru referendum cu câte un miting de amploare în Bucureşti. Mitingul USL se desfăşoară la Romexpo, iar susţinătorii lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Revoluţiei.

Băsescu şi-a atacat adversarii comentând acel protocol semnat de Ponta şi ceilalţi copreşedinţi USL, cu Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), care ar fi fost semnat şi de preşedintele Sindicatul Cadrelor Militare Disponiblizate, Mircea Dogaru. "Rezerviştii nu sunt reprezentaţi de acest colonel anarhist aflat în solda lui Voiculescu. Aceasta este misiunea principală a domnilor Ponta, Antonescu, Constantin: să desfiinţeze instituţiile care luptă împotriva corupţiei. Pentru ei, perspectiva puşcăriei e cea pe care n-o pot accepta, pentru că încă mai gândesc că într-o ţară care a intrat de 5 ani în UE ceasul mai poate fi dat înapoi. Ăştia sunt oameni care astăzi deţin puterea în România, oameni care au toate uşile închise", a mai spus Traian Băsescu.

În replică, Ponta l-a atacat pe Băsescu făcând referire la casa de protocol în care ar fi urmat să se mute la terminarea mandatului şi care a fost reabilitată cu un milion de euro. "Aţi văzut unde voia să stea Băsescu, în ce casă? Unde trebuie să stea Băsescu?", a spus Ponta, mulţimea răspunzându-i: "La puşcărie, Băsescu la puşcărie".

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: