Va colabora Flavius Stoican din nou cu Sarcină?

Pro Sport a anunţat miercuri preluarea echipei de Liga 1 Academica Clinceni de către omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Conform aceleiaşi surse director tehnic al formaţiei ilfovene va fi un fost colaborator al lui Sarcină la ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, demis chiar de acesta de la gruparea gorjeană.

Ştirea din presa centrală care anunţă că omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină va fi acţionar la Academica Clinceni informează şi că noul director tehnic al echipei ilfovene va fi antrenorul Flavius Stoican. Nici unul dintre cei doi nu a confirmat informaţia, care este prezentată de Pro Sport ca provenind din surse de la clubul din Clinceni. Cunoscute fiind motivele despărţirii lui Flavius Stoican de echipa din Târgu Jiu patronată de Nicolae Sarcină, ştirea pare mai curând a fi una demnă de 1 aprilie, deşi a fost publicată pe 1 decembrie. „Flavius Stoican, director tehnic la Academica Clinceni! Sursele ProSport informează că Flavius Stoican, ultima dată antrenor la FC U Craiova, va prelua funcția de director tehnic la Academica Clinceni, după ce ilfovenii au anunțat că Augustin Călin și Sabin Ilie se vor alătura staff-ului. De asemenea, din informațiile Pro Sport, noul acționar al clubului va fi Nicolae Sarcină”, anunţă sursa citată.

Clubul din Clinceni confirmă doar o parte a informaţiilor publicate de Pro Sport, cele referitoare la alti membri din staff, şi anunţă că urmează să fie făcute publice mai multe informaţii joi. „Academica Clinceni trece printr-o perioadă de transformări. Clubul nostru va avea un nou acţionariat, iar la nivel administrativ s-au alăturat staff-ului Augustin Călin, care va fi director sportiv, şi Sabin Ilie, în funcţia de team manager. În cursul zilei de mâine vom anunţa şi cine se alătură echipei noastre la nivel de staff tehnic”, se arată pe site-ul oficial al clubului Academica Clinceni.

Vizualizări: 2,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: