Vadim îi atacă pe Morega, Mischie şi Greblă

Corneliu Vadim Tudor a poposit ieri timp de câteva ore în Gorj, într-o vizită electorală. „Tribunul“ nu a ezitat să atace trei dintre candidaţii gorjeni la alegerile parlamentare, de la trei partide diferite. Morega de la PNL, Mischie de la PSR şi Greblă de la PSD au fost ţintele liderului PRM.

„Acest Greblă este un zero barat“, este una din afirmaţiile lui Corneliu Vadim Tudor de la conferinţa de presă organizată ieri la Târgu Jiu. Vadim spune că a ajuns la această concluzie acum câţiva ani, când Toni Greblă i-ar fi jignit soţia în cadrul unei convorbiri telefonice. Preşedintele PRM a fost uimit să constate, în timpul vizitei electorale făcute în Gorj, că Toni Greblă, ca şi toţi ceilalţi pesedişti, au puzderie de afişe. Ce-i drept, de la intrarea în Gorj dinspre Vâlcea şi până la Târgu Jiu, cu greu poţi vedea un stâlp, un gard sau un copac fără afişe roşii, iar bannerele PSD sunt la fiecare kilometru.

Povestea invocată de Vadim Tudor s-a întâmplat în 2001, atunci când primul ministru Adrian Năstase a acceptat propunerea prefectului de Gorj, Toni Greblă, de a fi suspendat din funcţie. Năstase a apreciat atunci, în cadrul unei teleconferinţe cu prefecţii, că Greblă a avut un comportament "necivilizat" faţă de soţia liderului PRM, decizia de suspendare din funcţie fiind luată în urma unei discuţii pe care a avut-o cu acesta. "Indiferent de chestiunea politică, atunci când se discută cu cineva din opoziţie sau de la putere, este inadmisibil să nu existe un comportament civilizat al prefecţilor noştri", a apreciat Năstase. CV Tudor anunţase că încetează orice relaţie cu PDSR până când prefectul de Gorj nu va fi destituit pentru că a înjurat-o şi a ameninţat-o la telefon pe soţia sa.

Morega - un măscărici

Nici Dan Ilie Morega, fost vicepreşedinte al PRM Gorj, în prezent lider al PNL Gorj, nu a scăpat de gura lui Vadim Tudor. În cadrul unei emisiuni televizate, tribunul l-a catalogat pe Morega drept un „măscărici“ şi un „hoţ“.

Şi Mischie s-a bucurat ieri de aprecieri din partea lui Vadim Tudor, deşi era cât pe aici ca acesta să fie candidat la alegerile parlamentare din partea PRM. Deşi toată lumea ştie de presiunile făcute de Ponta asupra lui Vadim Tudor pentru îndepărtarea lui Mischie din Colegiul 6 Târgu Jiu, liderul PRM nu le recunoaşte şi spune că doar lipsa de onestitate a lui Mischie l-a făcut incompatibil cu partidul lui. „Mischie nu a fost niciodată  în PRM. Membrii partidului sunt oameni oneşti, care nu au fost închişi şi după acest principiu  Mischie  nu a fost lăsat ca membru în  PRM“, a declarat Vadim Tudor. Reamintim că fratele acestuia, Marcu Tudor, candidează în judeţul Gorj, Colegiul 3, pentru un post de deputat.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: