Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Val de execuţii în PSD

Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu spune că în partid urmează un val de execuții. „Mi-au spus câţiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteţi toţi!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook. El a declarat ulterior la Antena 3 că pe lista respectivă se află membri ai Guvernului, precum și șefi PSD de județe.

După Congresul PSD, au apărut primele sancţiuni în partid. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat 6 luni din PSD, iar Șerban Nicolae a fost înlăturat de la șefia grupului PSD din Senat.

La şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, de miercuri,  s-a decis ca noua conducere a Partidului Social Democrat – Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor – să meargă în fiecare filială judeţeană pentru a analiza rezultatele de la alegerile europarlamentare. 

Vizualizări: 2,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: