Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vâlceanu: Alina Gorghiu va trebui să desemneze un copreşedinte interimar

Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, refuză în continuare colaborarea cu Dian Popescu. Deşi întâlnirea de miercuri de la Bucureşti nu a dat prea mari speranţe liberalilor în ceea ce priveşte schimbarea lui Dian Popescu, Vâlceanu susţine că Alina Gorghiu va trebui să numească un copreşedinte interimar. Pentru săptămâna viitoare este programată o întâlnire a copreşedinţilor Dian Popescu şi Dan Vâlceanu cu şefii de la nivel central. Dian Popescu spune că Blaga nu crede în „prostiile lui Vâlceanu”.

Dan Vâlceanu le cere liberalilor să nu-l protejeze pe Dian Popescu. „Îi rog pe toţi colegii mei care au avut poziţii publice să nu se facă scut pentru parlamentarii cu probleme penale în faţa statutului. În ceea ce mă priveşte, nu voi colabora cu Dian Popescu decât după ce va fi achitat de justiţie. Nu voi face nicio şedinţă ştiind că toate documentele semnate de Dian Popescu sunt nule, atâta vreme cât este suspendat din partid”, a declarat Vâlceanu. Acesta spune că şi-a informat colegii de la nivel central despre problemele de la Gorj. „În hotărârea Consiliului Naţional scrie foarte clar că acolo unde vor fi probleme se vor rezolva. La Gorj nu sunt probleme cu fuziunea, iar Alina Gorghiu va trebui să desemneze un copreşedinte interimar. Mi-am informat colegii de la nivel central că nu voi face Comitetul Executiv pentru că este o situaţie atipică, Dian Popescu fiind suspendat conform statutului”, a precizat Dan Vâlceanu.

La rândul său, Dian Popescu este convins că Vasile Blaga nu ia în calcul prostiile lui Vâlceanu. „M-am întâlnit cu domnul Blaga, dar eram tot concentraţi pe un vot pentru validarea înlocuitorului lui Greblă, nu l-am obţinut, nu am avut timp de prostiile şi copilăriile lui Vâlceanu. Vom vedea săptămâna viitoare, s-ar putea ca domnul Blaga să-l cheme şi să discute cu el la Bucureşti. Domnul Blaga este informat, ştie despre ce este vorba, iar împreună cu Alina Gorghiu ne vom întâlni şi aici şi vom discuta faţă-n faţă”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: