Vâlceanu, confirmat la șefia Ambulanței

Medicul Dan Vâlceanu va fi noul director al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj. Confirmarea a venit din partea vicepreședintelui PNL Gheorghe Orzan, care a spus că Vâlceanu este un medic foarte bun și că el va fi cel care îl va înlocui pe Marian Niculescu. Președintele PSD, Florin Cârciumaru, a confirmat și el susținerea lui Vâlceanu pe această funcție.

Gheorghe Orzan, vicepreședinte PNL Gorj, a confirmat ieri că organizația politică din care face parte îl susține pe Dan Vâlceanu pentru funcția de director la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Acesta a declarat că Vâlceanu va fi numit după o ultimă discuție în cadrul USL. ”Da, domnul Vâlceanu va fi noul director al Serviciului de Ambulanță. Este un medic foarte bun și el va fi la Ambulanță. Urmează o ultimă discuție în USL după care se va face numirea”, a declarat Gheorghe Orzan.

Cârciumaru: ”Dacă este propunerea PNL, îl susținem”

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a declarat ieri că Vâlceanu este singura propunere pentru Serviciul Județean de Ambulanță și că va fi susținut pentru această funcție. ”Avem o înțelegere în așa fel încât la Serviciul Județean de Ambulanță, PNL-ul va face numiri. Dacă domnul Vâlceanu este propunerea PNL și noi îl vom susține conform protocolului USL. Din câte știu este un medic foarte bun”, a declarat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Călinoiu se abține de la numiri

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, se abține de la comentarii când vine vorba de numiri la deconcentrate. Călinoiu zice că USL nu și-a împărțit instituțiile deconcentrate din județ și că doar ministrul de resort poate face numiri. ”Treaba asta cu împărțeala nu este pentru noi un scop în sine. Uniunea Social Liberală nu e de genul a lua unul o funcție și altul o funcție. Toate acestea se analizează prin prisma promovării oamenilor care nu sunt înregimentați 100% politic și care nu execută sarcini politice, care știu meserie iar nominalizarea acestora și decizia de numire pe funcție este prin ordin al ministrului de resort. A împărți în plan local PNL-ului, PSD-ului este o supoziție falsă”, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: