Vâlceanu: Lui Rușeț i-a fost teamă să nu fie dat afară din CEO

Schimbul de replici dintre actualul președinte al PDL Gorj, Dan Vîlceanu, și fostul președinte, Ion Rușeț, a continuat și la o zi după dezbaterea la care a participat conducerea partidului de opoziție. Vîlceanu crede că discursul lui Rușeț nu a fost unul de lider de sindicat, ci de aliat al administrației CE Oltenia. Rușeț îi răspunde și-i amintește acestuia că are afaceri în minerit, nu în zona producătorilor de energie verde.

Conflict între Dan Vîlceanu și Ion Rușeț, după ce fostul senator a luat cuvântul la dezbaterea organizată de PDL pe tema energiei și a spus că democrat-liberalii sunt vinovați de problemele CE Oltenia, pentru că a promovat legea care sprijină excesiv producătorii de energie regenerabilă. Dan Vîlceanu a declarat că discursul lui Rușeț “a surprins pentru că se afla la guvernare pe vremea aceea”. El a continuat și a spus că acum Rușeț este aliatul administrației, nu al sindicatelor. „Mai nou e reprezentantul administrației, că nu mai e la sindicate, e angajat la Jilț. Dar e poziția dânsului, nu avem ce să comentăm. Îl înțeleg că acum e angajat ca jurist și probabil îi e teamă să nu fie dat afară. Nu l-am auzit niciodată în cei patru ani să aibă asemnea poziții. Am auzit de la Rușeț aceleaşi scuze pe care le auzi de la administrație, cum alții sunt de vină, numai ei nu”, a declarat liderul PDL Gorj.

Și dacă Vîlceanu a spus despre el că este omul administrației, Rușeț s-a luat de afacerile din minerit ale pedelistului. „Ar trebui să se gândească nu ca președinte de partid, ca om de afaceri, pentru că nu are afaceri în Dobrogea, la Cărbunești la parcurile fotovoltaice, are în zona serviciilor din minerit și energie”, a spus Rușeț. Acesta așteaptă scuzele lui Dan Vîlceanu. „Nu am prezentat o poziție surprinzătoare, ci una pe care mi-am susținut-o în grupul senatorial. Legea a ajuns în Camera Deputaților și a fost aprobată printr-o înțelegere PSD și PDL. Domnul Vîlceanu nu are dreptate. Neg cu vehemență aceste afirmații (n.red- că ar fi omul administrației) și cred că domnul Vîlceanu ar trebui să-și ceară scuze”, a încheiat Rușeț.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: