Vâlceanu şi Dian Popescu tămâie PSD, în loc să se lupte cu el

Copreşedinţii PNL se ceartă între ei în loc să facă opoziţie la Gorj, este de părere fostul deputat Dan Ilie Morega. Acesta crede că Dan Vâlceanu şi Dian Popescu îşi urmăresc propriile interese.

 „Cei doi indivizi, în loc să se ocupe mai atent şi să fi luat poziţii categorice pentru a bloca dezastrul financiar şi disponibilizările de la CEO, se ceartă între ei şi nu fac altceva decât să consolideze PSD în Gorj, în loc să ducă la căderea PSD care a distrus judeţul de 20 şi ceva de ani. Ei pun mai presus nişte interese de partid, ale vechiului PNL, ale vechiului PDL, în loc să creeze o unitate, să stabilească foarte clar priorităţile pe care le au la nivelul judeţului Gorj şi să pună mâna să se înhame serios la muncă”, a declarat Dan Ilie Morega.

Acesta susţine că cei copreşedinţi ai PNL Gorj sunt strâns legaţi de PSD. „Ei se acuză reciproc că unul e mai legat de PSD decât altul. Păi Dian Popescu ştie foarte clar că a făcut jocurile PSD, acum îl acuză pe Vâlceanu că are afaceri în minerit cu PSD. Aşa este are afaceri în minerit cu PSD, deci şi unul şi celălalt mai mult tămâie PSD, în loc să se lupte cu el, în special cu gaşca pesedistă instalată la Complexul Energetic Oltenia”, spune Morega.

Fostul preşedinte liberal le reproşează şi faptul că încă nu şi-au stabilit candidaţii pentru 2016. „La data actuală trebuia să fi fost stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu, pentru Consiliul Judeţean, pentru că în nici un caz Cârciumaru nu mai merge, dar el ar sta săracul până când moare aici. Dar îi aduc aminte ce-mi spunea el mie când eram mult mai tânăr decât el, ca să las locul şi tinerilor. Marele tânăr e mai tânăr ca mine cu 8 ani, am lăsat locul lui, acum să se dea deoparte să lase locul altora mai tineri. PNL are fond de resurse umane, numai că este un partid care se frământă şi produce eroziune în interior în loc să producă eroziunea PSD”, a precizat Morega.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: