Valentina, chinuită de boală la 21 de ani. Are nevoie de sprijin!

O campanie umanitară au pornit câțiva tineri din comuna gorjeană Ionești. Au sărit în ajutorul unei tinere de doar 21 de ani care a fost diagnosticată cu o tumoră la picior. Ca să se facă bine, are nevoie de o operație în Italia. Intervenția costă 20 de mii de euro, bani pe care familia nu îi are. Apropiații fetei speră să strângă banii din donații și în urma unui spectacol caritabil pe care speră să-l organizeze în perioada următoare.

Povestea Valentinei, o tânără în vârstă de doar 21 de ani, a fost făcută publică de o prietenă pe pagina sa de Facebook. Ea a mai fost operată de această tumoră, însă a reapărut și intervenția salvatoare vine din Italia.

Să ajungă acolo are nevoie de 20 de mii de euro, bani pe care prietenii speră să îi strângă din donații. “Frumoasa Valentina, sora indragitei si cunoscutei interprete de muzica populara, Cristina Gradinaru, a primit in urmă cu ceva timp diagnosticul de tumora beningnă la picior, pe tibie. În urma cu un an a fost operată, însă din păcate tumora a reapărut, făcându-i viața un chin. Valentina a găsit rezolvare la o clinică din Italia, unde trebuie să ajunga la finalul acestei luni pentru o nouă operație, unde i se va scoate porțiunea de os bolnavă și înlocuită, operație destul de grea, dar în care își pune mari speranțe. Pentru asta are nevoie de aproximativ 20 de mii de euro, bani pe care din păcate nu îi are”, a scris o prietenă a tinerei.

Tot pentru a se strânge bani ca Valentina să se facă bine, prietenii ei, împreună cu preotul Antonie Făiniși, au în plan să facă și un spectacol caritabil în aer liber. În plus, vor merge cu o urnă mobilă în mai multe zone să facă rost de bani.

„Apelez din nou la bunătatea dumneavoastră și vă implor să fiți buni cu Valentina și să o ajutați să poată merge pe picioarele ei. E o fată tânără, frumoasă și cu toată viața înainte, merita sa o traiasca frumos, pentru asta are nevoie de noi. Totul este contra timp, pana la sfarsitul lunii trebuie sa ajunga in Italia pentru operatie, va rog haideti sa ne mobilizam si sa ii fim alaturi. Totodata, parintele Gabi Antonie Fainisi va crea un grup de tineri cu care va ajunge in Ionesti cu o urna mobila unde aveti posibilitatea sa donati (vom anunta exact data si ora).Vom incerca sa obtinem aprobare si pentru crearea unui spectacol caritabil (in limitele legale permise) si vom vinde bilete, exact ca la spectacolele anterioare. Va imploram, fiti alaturi de Valentina”, este apelul disperat făcut pe Facebook de o apropiată a tinerei.

Conturile Valentinei sunt:
Cont bancar la banca bcr cont lei: RO13RNCB0134152429780001
Cod swift:RNCB RO BU
Cont in euro tot la bcr: RO72RNCB0134152429780006, SWIFT COD: RNCB RO BU

Vizualizări: 19,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: