Vând felicitări pentru a amenaja un atelier de creaţie

Elevii de la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu“ fac comerţ cu felicitări pentru a strânge bani pentru amenajarea unui centru de creaţie. Grupuri de câte patru elevi merg pe străzile din apropierea şcolii încercând să vândă felicitări create de ei iar cu banii strânşi să amenajeze un atelier de creaţie. Proiectul va fi derulat întreaga lună în speranţa că la final vor vinde suficiente felicitări.

Mai mulţi elevi de clasa a şasea de la Şcoala „Alexandru Ştefulescu“ pot fi văzuţi pe stradă încercând să-şi vândă marfa: felicitări frumos colorate realizate în spiritul sărbătorilor de iarnă. Elevii nu au stabilit un preţ anume, dă fiecare cât vrea.

Au vândut deja câteva felicitări

Georgiana Dinculeană, Cristina Văduva, Daiana Ceaureanu şi Robert Predoiu  sunt elevii care încercau să-mi vândă o felicitare. Convingători şi plini de entuziasm, micuţii au reuşit să vândă câteva. Georgiana povestea cu mândrie că a primit 10 lei pentru două felicitări. Imediat şi-a amintit şi de refuzurile pe care le-au primit în timpul zilei însă nu se lasă bătută. Gândul că ar putea avea un atelier de creaţie, cum îl numesc ei, cu tot soiul de materiale, le dă forţă să ignore frigul de afară sau ostilitatea unor oameni.

Elevii povestesc că în această lună vor merge pe stradă şi vor încerca să vândă cât mai multe felicitări în speranţa că vor obţine suficienţi bani cât să amenajeze un atelier de creaţie. Aceştia spun că au fost amenajate şi în curtea şcolii mai multe măsuţe unde elevii vând felicitările create de ei. În acest proiect sunt implicaţi toţi elevii din şcoală.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: