Vânzările la produsele de curăţat au crescut

Produsele de curăţat se vând ca pâinea caldă în această perioadă. Nu e gospodină care să plece din piaţă fără a cumpăra fie detergent pentru covoare, fie soluţie de spălat geamurile sau de curăţat praful. Sunt persoane care au cheltuit chiar şi 300 de lei pentru achiziţionarea unor astfel de produse. Cei care şi-au permis din punct de vedere financiar au apelat la serviciu de specialitate şi au dus covoarele la curăţătorie şi au angajat menajeră de ocazie.

Pentru a face economie, multe gospodine preferă să-şi facă singure curăţenie în locuinţe. Merg la piaţă să cumpere tot ce este nevoie pentru ca gresia, faianţa, pardoseala şi mobila din casă să strălucească. „Am cumpărat cam de 2 milioane. Detergent de rufe, detergent pentru vase, pentru gresie, faianţă, parchet, geamuri, clor, de toate, dar le avem o perioadă de timp nu dăm banii ăştia pe fiecare lună“, a spus Liliana Druţu din Târgu Jiu. Altele, cu un buget mai mare alocat pentru astfel de servicii au apelat la specialişti. „Am casa mare şi covoarele sunt pe măsură, nu le-am putut spăla acasă le-am dus la curăţătorie. Am chemat o femeie să mă ajute să spăl geamurile şi asta a fost, trebuie să facem curăţenie de Paşti, aşa ne-am obişnuit“, a spus Ionela Vlădescu din Băleşti.

Astfel stând lucrurile comercianţii de produse pentru curăţat stau bine la capitolul încasări în această perioadă. „Merg bine vânzările faţă de alte zile, se vând foarte bine produsele pentru curăţat geamuri si cele pentru mobilă“, a precizat Laura Efrimie, vânzătoare. Soluţia pentru geam costă 10 lei pentru mobilă 13 lei, iar pentru spălat gresie şi faianţă între 8 şi 15 lei.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: