Vânzările nu merg nici în târgul second-hand

Gorjenii nu-şi mai permit să se îmbrace nici măcar de la second-hand. Comercianţii din Târgul de haine vechi se plâng că vânzările au scăzut dramatic în ultimul timp. Dacă în trecut înregistrau vânzări record în această perioadă la cizme, geci şi haine groase, acum stau cu marfa pe tarabă şi aşteaptă clienţi. Puţinii gorjeni care merg în Târgul second hand spun că vin aici pentru calitatea mărfii chiar dacă este second hand, dar preţurile sunt destul de mari.

Comercianţii de haine vechi stau cu marfa pe tarabe şi îngheaţă de frig în aşteptarea clienţilor. Chiar dacă din punctul lor de vedere preţurile sunt accesibile şi clienţii pot negocia cu ei, vânzările nu merg. Ei cred că oamenii nu mai au bani să se îmbrace nici măcar de la second hand, asta după ce au făcut o comparaţie cu anii trecuţi când vânzările mergeau foarte bine. „Stăm cu marfa pe tarabă. Am investit bani în haine şi încălţăminte de iarnă pentru că ne-am gândit că vine sezonul lor şi le vom vinde. Nu vindem mai nimic. În anii trecuţi, ne duceam săptămânal după marfă, dar acum stăm pe lângă ea. Oamenii nu mai au banii, nu mai au serviciu. Nu avem ce face. Ăsta e serviciu nostru. Vindem nu vindem venim aici că poate vin şi clienţii. Nu ştim ce s-a întâmplat dar vânzările nu mai merg deloc”, spune o femeie.

Puţinii clienţii care mai vin în Târgul second hand se plâng că preţurile sunt cam mari, dar marfa este de calitate. Acesta este singurul motiv pentru care aleg să se îmbrace din Târgul de haine vechi. „Au preţurile mai mari decât la magazinele second-hand din oraş. Aici e bine că se mai poate negocia. De aia venim. Eu cumpăr frecvent de aici pentru că deşi sunt second-hand, hainele şi încălţările sunt de calitate“.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: