Vârstnicii, sărbătoriţi azi la Turburea

Autorităţile locale de la Turburea vor sărbători astăzi ziua vârstnicilor. Peste 300 de persoane sunt aşteptate la petrecerea care va avea loc în cantina din centrul comunei, începând cu ora 17.00. Distracţia şi voia bună vor fi întreţinute de o formaţie de muzică populară. La finele petrecerii, persoanele cu vârsta de peste 70 de ani vor primi câte un mic cadou din partea reprezentanţilor primăriei. Edilul local spune că prin aceste mici atenţii se încearcă a se aduce un strop de bucurie şi speranţă în sufletele vârstnicilor.

Petrecerea de Ziua Vârstnicilor a devenit o tradiţie pentru localnicii din Turburea. Anul acesta, evenimentul va fi organizat cu o zi mai devreme întrucât primarul Ion Bârcă vrea să fie alături de sărbătoriţi. „Pe data de 1 octombrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Vârstnicilor, dar noi avem o serie de şedinţe pe la partid şi nu ar fi frumos să nu fiu alături de oameni la acest eveniment. Ca atare, am decis ca petrecerea de Ziua Vârstnicilor să aibă loc miercuri, începând cu ora 17.00, în cantina din centrul comunei. Vom organiza o masă festivă, cu un meniu bogat, iar atmosfera va fi întreţinută de Formaţia „Sideral”, o formaţie de muzică populară din comună, care la fiecare eveniment a fost alături de noi”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Autorităţile locale se aşteaptă la o prezenţa de aproximativ 300 de persoane. „De regulă, petrecerile de acest gen se organizează pentru persoanele de peste 65 de ani, dar noi nu vom scoate din sală pe cei ce nu au împlinit vârsta respectivă. În urma invitaţiilor pe care le-am trimis ne aşteptăm la o prezenţă de circa 300 de persoane. Pentru vârstnicii care au peste 70 de ani, la finele petrecerii, le vom înmâna câte un mic cadou în semn de omagiu şi respect. Le vom da câte o plăsuţă cu o sticlă de şampanie, o cutie de bomboane şi un cozonac. Mai mult nu ne permitem să le oferim, dar sperăm că le vom face o bucurie prin aceste mici atenţii”, a mai precizat Ion Bârcă.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: