Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vasiljevic: Trebuie să câştigăm meciul din Cupa Ligii

Nikola Vasiljevic, venit de la OFK Belgrad, unde era căpitanul echipei, se descrie ca fiind un jucător muncitor şi  ambiţios. „Vreau să joc fotbal, să muncesc, să devin un jucător mai bun. Avem un antrenor bun, învăţ despre fotbalul din România şi cred că voi mai bun la această echipă“, a adăugat acesta. El este bucuros de transferul la Pandurii şi ia lucrurile pas cu pas, chiar dacă la Belgrad era liderul echipei. „Mă consider un lider, dar aici sunt nou venit, sunt tânăr, îi respect pe toţi ceilalţi jucători şi voi munci din greu. La OFK am fost căpitan timp de 2 ani şi a fost grozav. A fost o experienţă bună”. Vasiljevic crede că fotbalul din România este peste cel din Serbia. Jucătorul transferat recent la Pandurii speră să câştige meciul din Cupa Ligii.

„Da, cred că putem face asta. Jucăm cu Dinamo marţi, trebuie să câştigăm, avem două meciuri cu ei, trebuie să mergem în finală. Ar fi bine să câştigăm o cupă. Dar de asemenea mai sunt echipe bune în competiţie, Steaua şi Astra, trebuie să jucăm foarte bine ca să câştigăm Cupa Ligii“. (A.P.)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: