Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vâtcă, Onicaş, Tudose şi Ninu la schimb cu Martinovic

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat azi pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu Steaua Bucureşti pentru transferul jucătorului sârb Novac Martinovic care va semna un contract pentru trei ani cu echipa bucureşteană. „Ne-am înţeles astăzi cu cei de la Steaua pentru un transfer al lui Novac Martinovic. Acesta va semna cu Steaua pentru următorii trei ani”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Marin Condescu. 


Oficialul a precizat că în schimbul lui Martinovic Steaua va oferi clubului din Târgu Jiu patru jucători cu care antrenorul Marius Baciu urmează să discute în perioada următoare: „În cazul lui Martinovic am ajuns la un acord pentru un schimb de jucători. Antrenorul Marius Baciu urmează să discute cu jucătorii pe care Steaua îi poate oferi şi vom vedea de ce are nevoie el la echipă şi care dintre ei îşi vor da acordul pentru că nu îi putem lua fără acordul acestora.  Este vorba de Vâtcă, Onicaş, Tudose şi Ninu”.
Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: