Venituri reduse pentru dascălii din UCB

Dascălii care predau în regim de plata cu ora în Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu vor primi mai puţini bani. În urma hotărârii de a reduce cheltuielile, în această lună cei care predau la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi la Facultatea de Inginerie vor primi cu 40% mai puţin pentru plata cu ora, iar cei de la Facultatea de Litere şi Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic vor primi cu 60% mai puţin pentru orele prestate. (A.A.)

Alte ştiri pe scurt:

Amenzi aplicate de DSV

Inspectorii sanitari-veterinari au amendat, săptămâna trecută, cinci unităţi de alimentaţie publică din cauza condiţiilor improprii de depozitare a alimentelor şi a manipulării produselor fără a respecta normele sanitar-veterinare. Este vorba despre trei magazine din Rovinari, unul din Şomaneşti şi unul din Alimpeşti. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 4200 lei. (D.M.)

Umoriştii aşteptaţi la Festivalul “Ion Cănăvoiu”

Umoriştii românii se reîntâlnesc la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor “Ion Cănăvoiu”. Evenimentul se va desfăşura la Târgu Jiu şi Runcu, în perioada 22-24 octombrie. Participanţii vor trebui să prezinte 10 epigrame, câte două pe temele: “Norocul e o fată uşuratică” şi “Piaţa şi Viaţa”, celelalte fiind teme la libera alegere. (D.M.)     

Distracţie pentru studenţi

Studenţii gorjeni se pregătesc de bal. În acest sens Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu vor organiza pe data de 11 noiembrie concursul Miss Boboc 2010. Înscrierea tinerelor care vor să participe la concursul de Miss va avea loc până pe 25 octombrie la sediul Ligii Studenţilor, urmând ca preselecţia să aibă loc pe 27 octombrie. (A.A.)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: