Veşti bune pentru absolvenţii de studii economice

Orice absolvent de studii economice superioare va putea întocmi evidenţa contabilă a firmelor care au cifră de afaceri şi active mai mici de 35.000 de euro, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea legii contabilităţii. Documentul propune ca în cazul acestor firme contabilitatea să poată fi organizată şi condusă şi pe bază de contracte/convenţii civile încheiate potrivit Codului civil cu persoane fizice care au studii economice superioare, şi nu doar cu membri ai Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR). (M.M.)

Alte ştiri pe scurt:

Boc: În acest an vom avea creştere economică

Premierul Emil Boc a declarat duminică că în acest an creşterea economică va fi între 1,5 şi 2 la sută, "cu prognoză bună de creştere în 2012", adică 4-4,5 la sută. Boc a spus, referitor la declaraţiile şefului delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, potrivit cărora ţara are toate şansele să iasă din recesiune după primul trimestru al acestui an, că faptul că această informaţie este dată de un oficial FMI întăreşte ideea că lucrurile merg într-o direcţie bună în România.

O mie de disponibilizaţi la CFR Călători

Bugetul pe acest an al companiei CFR Calatori, aprobat de Guvern, prevede o scădere a numărului de angajaţi prognozat pentru sfârşitul anului cu peste o mie de salariaţi comparativ cu finele anului trecut şi o creştere a câştigului mediu lunar pentru restul salariaţilor cu 77 lei, la 2.627 lei. Fondul total de salarii este indicat în scădere, de la 467,8 milioane lei la 454 milioane lei.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: