Vezi aici cei 23 de pedelişti gorjeni care vor alege între Boc şi Blaga

Partidul Democrat Liberal de la Gorj şi-a ales ieri membrii care vor face parte din delegaţia de la Gorj la alegerile din 14 mai de la Bucureşti, pentru alegerea noului preşedinte al partidului. Delegaţia este formată din 23 de persoane, şapte de drept, iar alţi 16 care au fost aleşi aseară.

În cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Gorj care a avut loc ieri, au fost aleşi cei 16 membri care vor face parte din delegaţia de la Gorj la alegerile din 14 mai, pe lângă cei şapte membri desemnaţi de drept, care sunt Ion Ruşeţ - preşedintele PD-L Gorj, Severus Militaru - primvicepreşedintele partidului, Corneliu Gârjoabă - vicepreşedinte, Maria Moţa - preşedinta organizaţiei de femei a partidului, Ion Niţu - preşedintele organizaţiei de pensionari, preşedintele organizaţiei  oamenilor de afaceri şi preşedintele organizaţiei de tineret.

Cei 16 aleşi ieri în BPJ sunt: Ilie Crintea, secretar executiv al partidului, Rodica Dârnu, vicepreşedinte, Gore Popescu, prim-vicepreşedinte PD-L Târgu Jiu, Liviu Cotojman, vicepreşedinte, Gheorghe Mitescu, vicepreşedinte, Nicolae Giuran, vicepreşedinte, Ion Gruescu, vicepreşedinte, Ion Biriboiu, preşedintele PD-L Turceni, Dorin Filip, prim-vicepreşedinte, Laurenţiu Chivu, viceprimar Rovinari, Nicolae Daviţoiu, vicepreşedinte, Nicolae Cilibiu, secretar general, Dan Vâlceanu, secretar executiv, Elena Cojocaru, secretar genaral adjunct, Emil Dragomirescu, secretar executiv, Gheorghe Copaci, trezorier. Aceştia sunt cei 23 de membri de la Gorj care pe data de 14 mai vor vota pentru alegerea noului preşedinte al Partidului Democrat Liberal.

Singurul care şi-a exprimat public opţiunea a fost primarul comunei Roşia de Amaradia. Acesta îl susţine necondiţionat pe Emil Boc. Având în vedere însă faptul că preşedintele filialei de la Gorj şi-a exprimat public susţinerea pentru Vasile Blaga, este de aşteptat ca majoritatea delegaţilor să voteze pentru actualul secretar general al partidului.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: