Vezi aici cine vrea să revină la Pandurii Târgu-Jiu

Daniel Orac vrea să revină la echipa gorjeană însă până acum nu au avut loc discuţii orivind transferul său. Plecat iarna trecută de la Pandurii Târgu Jiu, în urma unor divergenţe cu fostul antrenor Sorin Cârţu, Orac a ajuns la CSM Vâlcea de unde în vară a plecat în Grecia, la formaţia de liga a doua Panthrakikos. Acum jucătorul ar vrea să revină  la Pandurii dar se loveşte de refuzul conducerii echipei elene unde situaţia este tensionată în această perioadă.

Preşedintele Marin Condescu nu ar spune nu revenirii jucătorului dar are rezerve doar în privinţa integrării sale: „Este o opţiune a lui Orac să revină la noi, dar mai întâi să vedem dacă se integrează. El vrea să vină pe 4-5 ianuarie, dar nu am discutat nimic concret în privinţa unui transfer.”

Orac a precizat că el nu a dorit să se despartă de Pandurii şi oricând îşi doreşte să revină la echipă fiind nemulţumit de situaţia tensionată de la greci unde conducerea vrea să renunţe la antrenor şi nu-i permite să plece acum. Orac spune că ar dori să se întoarcă dar acest lucru nu depinde doar de el pentru că mai are contract cu Panthrakikos pentru încă un an şi jumătate.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: