Vezi aici de ce vrea Dinamo să-i ia pe Ionuţ Badea şi trei jucători de la Pandurii

Dinamoviştii au negociat cu Ionuţ Badea preluarea echipei, dacă Andone nu câştigă următoarele două meciuri. Conform cotidianului sportiv Gazeta Sporturilor, cu antrenorul Pandurilor ar sosi la Dinamo şi trei jucători de la Pandurii în Ştefan cel Mare. 
O remiză sau un eşec la meciul cu Oţelul ar aduce potopul în vestiarul celor de la Dinamo, iar o victorie i-ar asigura postul lui Ioan Andone până la derby-ul cu Steaua! "Două victorii sau ne despărţim", este concluzia şefilor de la Dinamo care au pus deja la cale planul de rezervă.
GSP a prezentat detaliile soluţiei de avarie la care s-au gândit acţionarii, aceasta incluzând preluarea antrenorului echipei Pandurii cu trei dintre jucătorii de bază din lot „Nicolae Badea a discutat cu Ionuţ Badea, tehnician ce e aproape de o despărţire de Pandurii Târgu Jiu, echipă aflată pe ultima poziţie în Liga 1! Surse autorizate susţin că antrenorul de 35 de ani şi-a dat deja acordul verbal şi aşteaptă un semn din Ştefan cel Mare. Mutarea este agreată atât de şefii dinamovişti, cât şi de fraţii Ioan şi Victor Becali, care chiar l-au propus şi în trecut pe Ionuţ Badea în Ştefan cel Mare. Un plus este şi trecutul său ca fotbalist, el evoluând pentru "câini" în 2001 şi în perioada 2003 - 2005. Împreună cu Badea vor sosi la Dinamo şi trei jucători de la Pandurii, însă toţi din iarnă, după terminarea turului. Este vorba de portarul Marius Popa (32 de ani) şi fundaşii Mihai Pintilii (25 de ani) şi Vlad Chiricheş (21 de ani). Pentru ultimul, "câinii" deţin deja 50% din drepturile federative. Surse credibile susţin că aceste mutări se vor face în contul celor 300.000 de euro pe care gorjenii îi mai au de achitat către roş-albi în urma "cazului Ilie Iordache", se arată în cotidianul sportiv care nu a dezvăluit deocamdată sursele care au dezvăluit această posibilă tranzacţie.

39% din totalul punctelor puse în joc a câştigat Ionuţ Badea ca antrenor, fiind ultimul la acest capitol între actualii tehnicieni din Liga 1 cu cel puţin 30 de meciuri la activ.


3 echipe a antrenat până acum Ionuţ Badea: FC Argeş (2007-2009), Internaţional (2010) şi Pandurii (prezent).

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: