Vezi aici rezultatul campionatului de tir

Astăzi, 05.05.a.c. a avut loc la Poligonul Turcineşti, festivitatea de premiere a participanţilor care au ocupat locurile de podium la Campionatul de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor, urmată de închiderea competiţiei.

În urma desfăşurării concursului, clasamentul final a fost următorul:

La clasamentul pe echipe, locul I pe podium a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, locul II de echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, locul III de echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

La clasamentul individual bărbaţi, locul I a fost ocupat de plt. maj. Cozma Ovidiu din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române,echipa 2, locul II de cms. Paraschiv Vasile dinI.P.J. Timiş şi locul III de maior Dobre Alin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

La clasamentul individual femei, locul I a fost ocupat de ag.şef pr.Taşcă Ecaterina din Inspectoratul General al Poliţiei Române-Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, locul II de plt. adj. Avram Mariana din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, echipa 2 şi locul III de cpt. Copoeru Loredana din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

La ediţia din acest an, organizată de Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Instituţia Prefectului – Judeţul Gorj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, Inspectoratul de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu”, în colaborare cu Federaţia Română de Tir şi Direcţia de Tineret şi Sport Gorj, au participat peste 130 de cadre din structurile M.A.I. (Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţie de Frontieră).

       Ne onorează rezultatul obţinut de jandarmii gorjeni care atât la echipe cât şi individual au obţinut rezultate de excepţie, devenind cei mai buni dintre cei buni.

Cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a fost ocupată pentru prima dată de o echipă din Gorj, experienţa acumulată şi rezultatele obţinute la ediţiile anterioare ale Campionatului de Tir al M.A.I. fiind determinante în obţinerea acestui rezultat deosebit.

Acest gen de întrecere sportivă specifică în general oamenilor de arme, ai apărătorilor legii, are rolul de a întări caractere, presupunând concentrare, dăruire şi efort psihic iar etalarea performanţelor, în obţinerea unor rezultate deosebite, nu pot decât să ne întărească şi mai mult convingerea că performanţa în mânuirea armelor face casă bună cu apărarea legii, cetăţenii putându-se bucura de siguranţă şi încredere.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: