Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vezi câţi angajaţi va avea CE Oltenia!

Complexul Energetic Oltenia va deveni funcțional la 1 Mai, a anunțat vineri, Constantin Bălășoiu, responsabil de coordonarea înfiinţării acestei entități. Acesta a declarat că înființarea este în programul pre-stabilit.

”Pe lângă faptul că am angajat consultantul pentru supravegherea raportului de fuziune, am reușit și aprobarea Consiliului Concurenței. Urmează depunerea proiectului de fuziune la Registrul Comerțului. Termenul de punere în funcțiune a noii societăți este data de 1 mai“, a declarat Bălăşoiu.

Acesta a mai lămurit şi problema managerului noii companii. Acesta a spus că va nu va fi un manager privat. „Noul complex nu va avea manager privat ci manager corporatist, conforma ordonanței 109. Nu e manager privat pentru că nu e afacere privată a cuiva”, a declarat Constantin Bălășoiu, directorul CE Craiova.

Noua structură energetică ar urma să aibă 19.120 de angajați din care 13.200 în sectorul minier, 4.225 în sectorul energetic și 1.597 în reparații.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: