Vezi câţi angajaţi va avea Direcţia Antifraudă Târgu Jiu!

Nu toţi cei care au promovat concursul pentru ocuparea celor 80 de posturi de inspectori antifraudă au primit şi repartiţie în noua Direcţiei Regională Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu. Doar 50 dintre cei admişi au fost aleşi să facă parte din structură, în două zile fiind convocaţi la sediul noii direcţii.

Deşi 80 de persoane au reuşit să promoveze examenul pentru ocuparea posturilor de inspectori antifraudă la nivelul regiunii Oltenia, nu toţi au reuşit să prindă şi un post. Au mai rămas 30 de posturi vacante, dat fiind faptul că pe anumite servicii au existat mai mulţi candidaţi decât posturi, fiind luate în considerare notele cele mai mari, iar pe altele nu a existat concurenţă sau solicitări. Candidaţii declaraţi admişi la concursul organizat pentru ocuparea funcţiilor publice specifice de inspector antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală sunt convocaţi la sediul structurii de care aparţin. 20 dintre candidaţii admişi au fost programaţi pentru data de 11 noiembrie, urmând ca alţi 30 să se prezinte la sediul unităţii de pe strada Islaz în data de 15 noiembrie.

Dintre cei care au făcut parte din fosta Gardă Financiară Gorj s-au regăsit printre cei 50 admişi: Dan Grivei- inspector antifraudă grad superior la Serviciul de control antifraudă 9 din cadrul direcţiei şi Dragoş Manta- inspector antifraudă grad principal la Serviciul de control antifraudă 3.

Informaţiile au fost preluate de pe site-ul ANAF. Contactat telefonic, şeful Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu, Adrian Voicu, nu a dorit să ofere informaţii în legătură cu aspectele care ţin de înfiinţarea noii unităţi pentru combaterea fraudei şi evaziunii fiscale.  

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: