Vezi câţi bani scoţi din buzunar dacă înjuri

-M.Gheorghe, în vârstă de 41 ani, domiciliat în  Draoteşti, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de  200 lei, conform Legii nr.61/1991 R., deoarece aflîndu-se în Autogara Tg-Jiu, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei alte persoane. 

-R.Alin, în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Tg-Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru provocare şi participare la scandal.

-B.G., şi C.S. ambii în vârstă de 16 ani, domiciliaţi în municipiul Tîrgu Jiu, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 250 lei, fiecare, deoarece au pătruns fără drept în incinta unei instituţii de învăţământ din Tg-Jiu încălcând normele de acces;

-M. C. C., în vârstă de 21 ani, domiciliat în municipiul Tîrgu Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, deoarece a pătruns tot fără drept în incinta unei instituţii de învăţământ cu încălcarea normelor de acces;

-A.V., în vârstă de 40 ani, domiciliat în localitatea Negomir, a fost sancţionat contravenţional  cu amendă în valoare de 100 lei, R., deoarece a alertat organele de ordine publică apelând în mod repetat SNUAU 112 însă fără un motiv întemeiat.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: