Vezi ce a decis instanţa în cazul înfiinţării Electra

Curtea de Apel Bucureşti a respins joi, 17 martie, recursul formulat de societatea Nuclearelectrica împotriva hotărârii pronunţate de Tribunalul Bucureşti în dosarul nr. 49978/3/2010, rămânând astfel irevocabilă respingerea înregistrării Proiectului de constituire a companiei naţionale Electra. "În atare situaţie, Compania Electra nu mai poate lua fiinţă, proiectul de restructurare a sistemului energetic, promovat de Guvernul României, fiind irevocabil desfiinţat", se arată într-un comunicat emis duminică de Federaţia Sindicală a Hidroelectrica, Hidrosind.

La 18 noiembrie 2010, la solicitarea sindicatelor din energie, Tribunalul Bucureşti declarase nelegal Proiectul de fuziune în vederea constituirii a gigantului energetic Electra, apreciind că fuziunea societăţilor din energie, concomitent cu divizarea SC Hidroelectrica SA, nu poate avea loc.

Ulterior, la 17 martie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a respins irevocabil "ca tardiv declarat, recursul declarat de recurenta SC Nuclearelectrica SA" şi totodată a respins irevocabil "cererea de intervenţie în interesul SC Nuclearelectrica SA formulată de către SC Hidroelectrica SA", potrivit portalului instanţelor de judecată.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: