Vezi ce drumuri reabilitează primăria Căpreni

Autoritățile locale din Căpreni și-au stabilit agenda de lucru pentru perioada de primăvară. Primarul Emil Cătănoiu și-a propus să pietruiască și să reprofileze cu autograderul mai multe drumuri comunale și sătești. Cheltuielile sunt suportate de la bugetul locale, spune primarul localității. La toate acestea se adaugă lucrările anuale de curățenie în satele aparținătoare localității.

Consilierii locali din Căpreni au aprobat la finele lunii martie un proiect de hotărâre ce vizează reparația și balastarea unor porțiuni de drum prin reprofilarea cu autograder și aplicarea de material pietros pe mai multe drumuri. Amintim aici drumul comunal Stejari-Aluniș, drum Cornetu, drum Cornetu-Gagai, drumul Dealul Spirei, ulița Valea Mare-sat Bulbuceni, ulița Vânătorești-Căpreni, Ulița Mititelești, ulița Gencarau, ulița Brătești.
Primarul va acorda interes și pentru reprofilarea cu autograderul a drumului de pământ din punctul Câmp Satu Nou până la Căpreni. De asemenea, autoritățile vor interveni pentru reabilitarea drumului care face legătura din Satul Nou până la ultima casă izolată. Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni, spune că odată cu aceste pietruiri vor fi rezolvate o mare parte din problemele cu care se confruntă cetățenii din aceste sate. ”Scopul meu este acela de a termina cu toate drumurile, să le modernizez, să le asfaltez. Vreau ca în mandatul următor să nu mai am niciun drum care să nu fie modernizat, asfaltat. Aceste lucrări le voi face cu bani din bugetul local. Dar, fie că pe buget local, fie pe fonduri europene, nu o să mai avem niciun drum care să nu fie asfaltat. După ce finalizăm și canalizarea vom avea la Căpreni aceleași utilități pe care le au și municipiile, apă, canalizare, gaze”, a spus Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: