Vezi ce primar este exemplul lui Moşoiu

Primarul comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, îl vede pe primarul din Constanţa, Radu Mazăre, drept un bun exemplu de urmat de către toţi primarii gorjeni. Moşoiu spune că admiră curajul şi disciplina edilului din Constanţa. Primarul din Drăguţeşti preia într-o oarecare măsură din spiritul organizatoric şi din îndrăzneala lui Mazăre aşa că spune că începe să pună la punct în fiecare zi detalii legate de campania electorală care va începe în curând. La sfârşitul acesteia, primarul va pleca într-o bine-meritată vacanţă în Croaţia. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, este un exemplu pozitiv pentru toţi primarii. Cel puţin asta crede primarul comunei Drăguţeşti, Vasile Moşoiu. Nu de puţine ori, Moşoiu a afirmat că admiră disciplina şi organizarea primarului din Constanţa. ”Pentru mine Mazăre este un bun exemplu de primar. Aţi văzut că îţi face treaba chiar dacă nu stă toată ziua în primărie, ştie să pregătească lucrurile, are buget deşi este în opoziţie, disciplină nici nu se pune problema, este un exemplu de urmat pentru mulţi dintre primarii noştri”, a declarat primarul din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu.

Pregăteşte campania electorală

Ca să nu se aglomereze în ultimul moment, primarul din Drăguțești spune că o campanie electorală trebuie pregătită cu mult timp înainte. Acesta este și unul din motivele pentru care și-a amânat unele planuri în primăvara aceasta. ”Dacă este să fim cinstiţi, un primar ar trebui să fie tot timpul în campanie electorală. Nu vreau să fim agitaţi atunci așa că e bine să face lucrurile din timp. Campania începe oficial pe 3 mai, unele lucruri trebuie să le faci din timp. Sunt atâtea de făcut așa că nu o să plec niciunde până se termină totul mai ales că s-a decis să fiu candidatul USL la Drăguţeşti”, a adăugat Vasile Moșoiu.

Vacanţă în Croaţia

Primul om din comuna Drăguţeşti are însă un lucru bine stabilit. După ce va câştiga alegerile din vară, îşi va lua o bine-meritată vacanță pe care o va petrece alături de familie în Croaţia. ”Destinaţia am ales-o întâmplător. Am un prieten care mi-a spus că e foarte frumos şi având în vedere că nu am văzut Croația, am ales să merg după alegeri acolo cu familia mea. Sunt un mare amator de călătorii, am văzut Turcia, Spania şi multe alte ţări şi de asta îmi programez de multe ori concediile în străinătate”, a declarat Vasile Moşoiu, primarul din Drăguțești.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: