Vicele de la Peştişani, demis astăzi din funcţie

Consilierii locali din Peştişani vor avea de luat astăzi o decizie importantă la nivel de comună. În cadrul şedinţei de consiliu local de la ora 16.00, aceştia vor stabili dacă vor vota sau nu demiterea lui Nicolae Nicolcioiu din funcţia de viceprimar al comunei. Nicolcioiu nu mai este dorit în funcţie de către primarul Florin Pavel, motivaţia fiind evident una politică. Cert este că în cadrul şedinţei de astăzi nu va fi ales un nou viceprimar, proiectul de hotărâre fiind numai pentru demitere.

Şedinţă cu iz de scandal astăzi la primăria Peştişani unde va fi votată demiterea din funcţie a actualului viceprimar, Nicolae Nicolcioiu. Motivul ce apare pe proiectul de hotărâre este unul politic având în vedere noua alianţă creată între PSD, PNL şi PC.

„Mi-aş fi dorit să fie o şedinţă frumoasă“

Viceprimarul Nicolcioiu va fi prezent şi el la şedinţă, chiar dacă este în concediu, resemnat fiind că îşi va pierde funcţia. „Mi-aş fi dorit să fie o şedinţă frumoasă în care să ne despărţim aşa cum se cuvine fără ceartă, aşa cum am început amândoi mandatul. Nu mă aşteptam la astfel de reacţii, de vorbe pe la spate, de întâlniri secrete pentru a plănui schimbarea mea. Aşa este în politică, le va fi mai uşor fără viceprimar acolo de aia cred că nici nu o să se mai aleagă altul”, a declarat Nicolae Nicolcioiu, viceprimarul din Peştişani. Singurul regret pe care îl are viceprimarul este acela că nu părăseşte primăria în aceleaşi condiţii în care venit, dar mai ales este supărat pe trădarea primarului. „Eu l-am sprijinit să fie viceprimar, am luptat alături de el în mandatul acesta, am făcut ceva pentru comuna asta, după ce am muncit atâta timp mi s-ar fi părut normal să ne despărţim în condiţii bune dar el şi-a atins scopul şi acum caută cum să se descotorosească de mine. Cu siguranţă va fi ales un viceprimar din USL, dacă va mai pune viceprimar, că s-ar putea să îi încurce planurile”, a declarat Nicolcioiu.

Primarul Florin Pavel nu a fost de găsit pentru a da un punct de vedere referitor la schimbarea viceprimarului.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: