Vicepreşedinte PSD Gorj: PP-DD ne va lua multe voturi!

Marian Rotaru, vicepreşedintele PSD Gorj, este convins că se vor pierde foarte multe voturi în favoarea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, atât la alegerile locale cât şi la cele din toamnă. Ba mai mult, acesta se aşteaptă ca foarte mulţi consilieri locali să treacă în partidul lui Dan Diaconescu în aceste zile, după ce vor fi întocmite listele de candidaţi.

Rep.: Dan Diaconescu a venit în Gorj şi a criticat conducerea PSD-ului. Ce părere aveţi despre modul în care a fost întâmpinat de oameni?

M.R.: Sincer să fiu nu ştiu prea multe despre vizita lui Dan Diaconescu şi nu mă interesează ceea ce a spus. Nici măcar despre candidatul Partidului Poporului la Primăria Leleşti nu ştiu absolut nimic. Până în prezent, nu ştiu cine este.

Rep.: Credeţi că acest partid va avea rezultate bune la nivelul judeţului?

M.R.: Sunt convins că vom pierde foarte multe voturi în favoarea PP-DD, atât la alegerile locale cât şi la cele din toamnă. În perioada imediat următoare foarte mulţi consilieri vor părăsi PSD-ul pentru că nu vor prinde locuri eligibile. Cu siguranţă, aceştia se vor îndrepta spre partidele mici întrucât cele mari au deja proprii candidaţi.

Rep.: Vor fi plecări şi din Organizaţia PSD Leleşti?

M.R.: În mod sigur consilierii foarte buni vor părăsi partidul. Eu am cinci consilieri, însă nu pot asigura locuri eligibile decât la trei dintre ei. Nu ştiu dacă în continuare ceilalţi doi vor rămâne în partid.

Rep.: Cum mai merg lucrurile în USL?

M.R.: Încă de la început nu am fost de acord cu acest USL şi mă menţin pe poziţie mai ales acum când se întrunesc listele de candidaţi. Oamenii sunt nemulţumiţi, iar personal îi înţeleg chiar şi atunci când aleg să treacă la un alt partid, fie el PP-DD sau altul.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: