Viceprimarul Angel Costoiu, dat „dispărut“

Viceprimarul Angel Costoiu din Prigoria şi-a luat liber de la serviciu pentru a scăpa de ancheta poliţiei. Costoiu nu este nimeni altul decât fratele consilierei din Albeni, Camelia Mateiescu, trimisă în judecată în două dosare penale de evaziune fiscală şi trafic de influenţă. Teodor Voicu, membru al PDL Albeni, care a avut mai multe conflicte cu aceasta spune că totul are legătură cu afacerile murdare derulate în familie. Costoiu nu a putut fi contactat.

Conform unor surse, Angel Costoiu este implicat într-o anchetă a poliţiei împreună cu sora sa, Camelia Mateiescu, cunoscuta consilieră din Albeni, pentru că prin intermediul firmelor deţinute angajau fictiv oameni pentru a beneficia de indemnizaţii. În urmă cu ceva timp, Camelia Mateiescu a dat bir cu fugiţii în Maroc tot pentru a scăpa de urma poliţiei. Despre existenţa unei anchete în ceea ce îl priveşte pe viceprimar, Emil Răgman ştie şi nu prea. Spune mai întâi că viceprimarul a intrat în concediu de odihnă, apoi că  şi-a luat concediu medical... „Au fost nişte discuţii minore, dar nu ştiu despre ce e vorba. Nu cred că este vorba despre aşa ceva pentru că aş fi auzit şi eu. Are o problemă de sănătate de mai mult timp şi este în concediu medical, însă nu ştiu despre ce este vorba pentru că nu sunt medic”, susţine primarul Emil Răgman.

Angajaţi fictivi

Anul trecut Teodor Voicu demasca afacerile dintre cei doi fraţi. „Femeia asta administra două firme din câte ştiu eu SC LUCITAN SRL şi SC MIRIENLUC SRL. Cele două firme dacă pot să le numesc firme căpuşă aveau ca activitatea construcţiile, însă în mod sigur pin intermediul lor mulţi oameni din Albeni au beneficiat de şomaj, de maternitate, aveau cărţi de muncă, ce-i drept nu prea munceau pe nicăieri. Doamna Mateiescu a dispărut la câteva zile după ce o femeie cu fiul din comuna Prigoria, unde este viceprimar fratele doamnei Mateiescu, au fost arestaţi pentru că angajau fictiv oamenii pentru a primii indemnizaţii. Eu cred că are vreo legătura şi poliţiştii au intrat pe fir”, a declarat Teodor Voicu.

BOLNAV ÎNCHIPUIT

Despre boala lui Angel Costoiu a auzit şi Teodor Voicu, cel care în urmă cu ceva vreme a avut o serie de conflicte cu sora acestuia, Camelia Mateiescu, şi care a demascat afacerile necurate cu care se ocupă cei doi. „Am auzit şi eu că este bolnav, dar nu mă mai bag. Sigur are legătură cu afacerile murdare din familie. Nu ştiu de ce suferă acesta, dar sigur nu de Parkinson”, afirmă Teodor Voicu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: