Viceprimarul Aurel Popescu, în cursă pentru şefia PSD Târgu Jiu

Aurel Popescu, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, a declarat ieri la Radio Infinit că este interesat de şefia organizaţiei municipale a PSD, după ce Florin Cârciumaru a anunţat că fostul preşedinte, Ion Roman Bărbuţi, nu mai candidează. Celălalt viceprimar din Târgu Jiu, Iulia Vână, a anunţat deja că îl susţine, dar primarul Florin Cârciumaru le transmite că este prea devreme pentru astfel de discuţii.

Reporter: Sunteţi interesat să candidaţi la funcţia de preşedinte al PSD Târgu Jiu?

Aurel Popescu: Da, sigur, m-am gândit la această provocare. Este normal, pentru că mi-am dedicat mulţi ani acestei organizaţii, am acumulat experienţă şi este normal să privim în viitor. Dar, trebuie mai întâi să discutăm în biroul executiv local, judeţean, şi să luăm o decizie corectă în funcţie de opţiunile pe care le avem.

Rep.: Credeţi că vor fi mai mulţi candidaţi, având în vedere că actualul preşedinte se retrage?

A.P.: Sunt convins că sunt multe persoane care îşi doresc să facă parte din conducerea PSD Târgu Jiu, pentru că este o organizaţie importantă şi tocmai de aceea trebuie să ne aşezăm la masă şi să găsim formula cea mai bună.

Rep.: Cât contează această organizaţie pentru PSD Gorj?

A.P.: Este o organizaţie puternică, este cea mai puternică organizaţie PSD din judeţ şi aşa trebuie să rămână şi în anii care urmează.

Rep.: Cum comentaţi susţinerea Iuliei Vână, care a spus că va fi principalul dvs. susţinător?

A.P.: Îi mulţumesc doamnei Iulia Vână şi voi face tot posibilul să nu o dezamăgesc.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: