Viceprimarul de la Vladimir are rău de înălţime

Marius Vijulan, viceprimarul comunei Vladimir, îşi dedică familiei tot timpul liber. În fiecare seară acesta este angrenat în jocurile copilăriei de către fetiţa sa. În această săptămână îl va caută pe Moş Crăciun pentru a-i înmâna scrisoarea micuţei. Deşi foarte multe concedii le-a petrecut în străinătate, viceprimarul nu a călătorit decât o singură dată cu avionul. Marius Vijulan spune că are rău de înălţime şi că preferă să folosească orice alt mijloc de transport.

Marius Vijulan, viceprimarul comunei Vladimir, este un familist convins. Cea mai mare realizare a sa este fetiţa în vârstă de doar şapte ani. Tot timpul liber şi-l dedică micuţei şi nu de puţine ori trebuie să participe la jocurile acesteia. “Fetiţa este cea mai mare realizare a mea. Indiferent cât de obosit aş fi seara trebuie să-mi fac timp pentru a ne juca împreună. Deseori jucăm “Piticot” ori “Nu te supăra frate”. Deşi iniţial mi-am dorit ca primul copil să fie băiat, acum mă bucur foarte mult că am fetiţă. Fetele sunt mai lipicioase şi mai ataşate de taţi. Oricum îmi doresc şi un al doilea copil şi poate de data aceasta voi avea şi un băiat. Şi fetiţa îşi doreşte un frate şi cred că vom reuşi să o înduplecăm şi pe soţia mea”, a declarat Marius Vijulan. În această săptămână, viceprimarul trebuie să-l întâlnească neapărat pe Moş Crăciun şi să-i dea scrisoarea micuţei. “În fiecare an, în Ajun, îmbrăcam pe cineva în Moş Crăciun. Chiar dacă aş vrea nu mă pot costuma eu pentru că fetiţa m-ar recunoaşte. Trebuie să am grijă ca Moşul să-i aducă tot ce i-a scris în scrisoare. Împreună împodobim bradul şi ne ornăm casa de sărbători”, a mai precizat viceprimarul comunei Vladimir. În preajma sărbătorilor, acesta îşi aminteşte de vremurile în care mergea la colindat împreună cu prietenii săi din sat. Ba mai mult spune că va încerca să-şi convingă fetiţa ca să respecte tradiţiile.

Nu mai zboară cu avionul

Marius Vijulan îşi petrece concediile împreună cu familia atât la munte cât şi la mare. Deşi a fost în străinătate de mai multe ori nu a călătorit cu avionul decât o singură dată. “Am fost în concedii în Grecia, Franţa, Croaţia, însă cu avionul nu am călătorit decât o singură dată, atunci când am mers <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Paris. Am rău de înălţime şi am avut mari emoţii. Mi s-a părut că aceea călătorie a durat foarte mult. Aşa că nu cred că mă voi mai urca prea curând într-un avion. Indiferent spre ce destinaţie voi călători voi prefera să merg cu autoturismul sau cu orice alt mijloc de transport, mai puţin cu avionul”, a declarat Marius Vijulan.

POLITICĂ

Viceprimarul comunei Vladimir va candida anul viitor pentru un mandat de primar. Acesta spune că nu-şi va schimba partidul indiferent de propunerile care vor veni din partea altor formaţiuni politice. “Voi candida şi sper să obţin Primăria Vladimir. Îmi doresc să reprezint la alegeri tot PDL-ul şi nu intenţionez să mă orientez spre o altă formaţiune politică”, a menţionat viceprimarul comunei Vladimir.

Vizualizări: 38

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: