Victor Hănescu vine să antreneze la Târgu Jiu

Tenismenul Victor Hănescu va fi prezent la Târgu Jiu pentru un cantonament dedicat tinerilor jucători de tenis cu vârste între 8 şi 12 ani, băieţi şi fete. În cursul lunii august, Hănescu va organiza la Tenis Club Elite Târgu Jiu cea de-a cincea ediţie a programul “Train Like a Pro” iniţiat de academia sa.

Train Like A Pro este primul proiect din cadrul Academiei de Tenis Victor Hănescu, pe care marele campion a înfiinţat-o pentru a antrena şi forma noi generaţii de campioni. Practic, este vorba de un cantonament de tenis de 8 zile, în cadrul căruia Victor Hănescu îşi doreşte să descopere, să antreneze şi să susţină în continuare pe cei mai talentaţi jucători de tenis, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

Cantonamentul din acest an se va desfăşura în periada 24 - 31 august 2019 la Tenis Club Elite Târgu Jiu, iar ceea ce le-a pregătit Hănescu participanţilor este o combinaţie între antrenament, pregătire mentală şi distracţie, toate sub atentă supraveghere şi coordonare a unei echipe puternice de specialişti cu care şi acesta s-a pregătit de-a lungul anilor. „Anul acesta mergem tot la Târgu Jiu, între 24-31 august, cu acei jucători de aproximativ 8-12 ani care îşi doresc cu adevărat să devină viitoarea generaţie de campioni în tenis. Ce le-am pregătit participanţilor la “Train Like a Pro” este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoţională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe puternice de antrenori, psihologi, preparatori fizici şi actori. Oamenii pe care i-am ales să mă susţină în acest proiect m-au pregătit atât pe teren, cât şi-n afara lui, prin tehnici care pentru România sunt, încă, o noutate. De aceea, mi s-a părut esenţial să-i am alături şi în misiunea mea de-a oferi României următoarea generaţie de campioni” a spus Victor Hănescu, care îi motivează pe copii să vină către tenis cu propriul exemplu: „Înainte de a deveni Victor Hănescu, numărul unu în România ultimilor 10 ani şi al 26-lea jucător de tenis al lumii, am fost Victor, un copil la fel ca tine, pasionat de tenis. Povestea mea a început la 13 ani, fără antrenor și cu o situație materială modestă (părinţii mei au fost nevoiţi să facă un credit la banca pentru a-mi putea cumpăra primele două rachete profesionale), însă cu o dorinţa imensă de a deveni campion. Acestă dorință și foarte multă muncă susținută apoi și de specialiști, m-a adus în locul în care sunt acum, mândru să reprezint România în marile turnee și circuite de tenis mondiale. Astăzi, privind în urmă, realizez faptul că se apropie momentul în care alți tineri să preia ştafeta şi să continue tradiţia performanţelor în tenisul românesc”.

Copiii care se vor înscrie la acest program vor beneficia, timp de opt zile, de peste 120 ore de antrenament fizic, mental şi emoţional, cazare şi masă precum şi sesiuni de consultanţă personală din partea lui Victor Hănescu.

Aceasta este a doua ediţie a cantonamentului “Train Like a Pro” care se va organiza la Târgu Jiu, Tenis Club Elite găzduind acest eveniment şi în 2018.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: