Victor Ponta a confirmat vizita la Târgu Jiu

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, a anunţat vizita premierului Victor Ponta peste aproximativ două săptămâni. Ponta va veni la Târgu Jiu pentru a fi prezent la semnarea contractului pentru construcţia noului stadion.

Discuţiile cu autorităţile locale au fost purtate chiar în seara performanţei baschetbaliştilor de la Energia. „Am discutat cu domnul premier. În primul rând, ne-a felicitat pentru rezultatul de excepţie obţinut de echipa de baschet la turneul din Turcia. Domnul Victor Ponta va veni la Târgu Jiu în momentul în care vom semna contractul pentru modernizarea stadionului”, a declarat Cârciumaru.

Acesta a mai precizat că încă nu s-au clarificat problemele privind sala de sport. „De asemenea, am discutat şi despre sala de sport, aici mai avem de aşteptat puţin până se clarifică problemele legate de licitaţie. După performanţa echipei de baschet, domnul premier chiar l-a avertizat pe domnul ministru Dragnea să fie foarte atent cu proiectul de modernizare a bazei sportive de la Târgu Jiu, pentru că Târgu Jiul este un oraş care a făcut cinste sportului românesc în acest an. Până la ora actuală este cel mai bun rezultat obţinut de o echipă de baschet din România”, a menţionat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: