Victor Ponta este în stare să lingă preşul

"Victor Ponta este nimic pentru PSD", a afirmat aseară Traian Băsescu, la emisiunea "Naşul". Şeful statului spune despre liderul PSD că se poartă ca o maimuţică pentru a face pe plac celor care conduc de fapt PSD: Iliescu, Năstase sau Dragnea.

Băsescu a mai spus că a constatat în ultima vreme că Ponta este imatur: "Credeam că doar aşa îl arată faţa, dar de când a preluat şefia PSD am văzut că este imatur pe fond".

Şeful statului a mai povestit cum actualul lider al PSD s-a milogit la el pentru a fi ajutat să devină primarul general al capitalei sau pentru un post mai bun de ministru: "Omul acesta a venit preş la mine în birou, cum au mai venit şi alţii. M-aţi putea sprijini în alegerile pentru primăria capitalei în 2008?, mă întreba. Era ca un preş. I-am spus: nu candida că nu ai şanse. Apoi a vrut să plece din PSD pentru că îşi dorea un anumit post de ministru. Nu pot să îi mai tolerez obrăznicia când ştiu câte parale face". "Victor Ponta este în stare să lingă preşul pentru a ajunge primar general", a mai spus Băsescu, care a pus punct subiectului invitându-l public la decenţă, nu înainte de a-i cere să spună cine i-a finanţat vacanţele în Liban, "nu neapărat cele din vara aceasta".

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: