Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Victor Ponta: PSD și PNL s-au înțeles să-și elimine concurența

Liderul Pro România a declarat marți seară la Digi24 că, în opinia sa, PSD și PNL s-au înțeles astfel încât primarii să nu fie aleși în două tururi de scrutin și șefii de Consilii Județene să nu fie aleși indirect, pentru că aceste două sisteme de vot ar fi avantajat partidele mici.

„Am avut o discutie cu Orban in noiembrie, i-am spus 'Daca vrei sa avem doua tururi la primari si sefi de CJ, ca eu imi doresc ca sunt partid mic, vino cu OUG sau cu angajarea raspunderii acum'. Mi-a spus ca nu poate sa faca asta pentru ca are intelegere cu UDMR”, a declarat Ponta.

"Pana la urma, PNL si PSD si-au dat mana sa nu avem doua tururi ca sa isi elimine concurenta, PNL pe USR, PSD pe Pro Romania", a mai spus deputatul de Gorj.

"Ar fi castigat si USR si Pro Romania niste primari in doua tururi pe care acum nu-i mai castiga", este de parere Victor Ponta.

Vizualizări: 2,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: