Victorie cu Poli Timişoara! Pandurii urcă pe podium!

Victorie categorică cu Poli Timișoara, scor 3-1 după golurile marcate de Ioan Hora și  Cristian Săpunaru pentru Pandurii și Dorin Goga pentru ACS Poli Timișoara. După victoria de luni seara, Pandurii este pe locul al treilea, la egalitate cu locul II - Steaua, cu 26 de puncte.

Meciul a fost decis din primele minute, când Săpunaru a deschis scorul în minutul 3, iar Hora a marcat şi el în min. 8. Repriza a doua a fost dominată de elevii lui Florin Marin, dar în zadar. Cele două goluri de pe tabelă i-a dat peste cap. “Sunt fericit că am marcat. Dedic golul soției și familiei mele”, a spus Săpunaru. În minutul 35 Hora a mai marcat încă un gol pentru echipa sa. Hora este golgheter în Liga 1 cu opt goluri marcate. Chiar și așa, Hora a spus că nu și-a propus să fie golgheter spunând că este  “o improvizație” a antrenorului în acea poziție.

ACS Poli Timișoara a reușit să trimită un balon câștigător în poarta lui Pedro Mingote, în minutul 43. Tehnicianul CS Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, speră că jucătorii se vor comporta așa până la finalul campionatului. În același timp le-a cerut constanță pentru a putea atinge obiectivul, precizând că cele două etape ale meciului cu Poli au fost diferite.

Următoarea partidă a Pandurii este cu Steaua, pe 25 octombrie, pe Arena Națională.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: