Victorie importantă pentru CSM Târgu Jiu 

CSM Târgu Jiu a reușit o victorie importantă în meciul disputat miercuri seară la Târgu Jiu. Echipa de handbal feminin a clubului primăriei s-a impus cu scorul de 27 – 24 în partida cu Corona Brașov.

CSM Târgu Jiu a început bine seria meciurilor considerate adevărate finale pentru menținerea în Liga Florilor. Gorjencele au înregistrat o victorie în meciul disputat miercuri seara, la Târgu Jiu, în fața uneia dintre contracandidatele la salvarea de la retrogradare. 

În finala cu Corona Brașov, echipa din Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 27 – 24. Jocul nu a fost ușor pentru echipa locală care a disputat acest joc dificil la doar patru zile după ultimul meci din Cupa EHF.

Fiind vorba de o partidă extrem de importantă pentru configurația finală a clasamentului, jucătoarele s-au mobilizat și au reușit să obțină victoria în fața vecinei de clasament, Corona Brașov, formație clasată pe locul 10, cu 17 puncte, înaintea acestui meci.

CSM Târgu Jiu a mai urcat un loc în clasament după victoria cu echipa din Brașov și a făcut un pas important pentru evitarea barajului. 

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: