Victorie în deplasare pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în deplasarea din etapa a treia a Ligii secunde în faţa echipei gorjeanului Dragoş Militaru. Formaţia gazdă, Unirea Dej, a fost condusă cu scorul de 2-0 dar a revenit totuşi şi a marcat, fiind aproape de egalare.

ACS Viitorul Târgu Jiu este ca şi scăpată de grijile retrogradării după ce a învins, în etapa a treia din play-out o altă echipă fără probleme în acest sezon, Unirea Dej. Formaţia pregătită de gorjeanul Dragoş Militaru s-a salvat matematic de la retrogradare încă din prima etapă a acestei părţi a campionatului şi acum joacă doar pentru suporteri. Gazdele de la Dej au cedat cu scorul de 1-2 în acest meci cu echipa lui Eugen Trică, deși a avut o mare parte din joc sub control. În special repriza a doua a fost dominată de formația lui Dragoș Militaru, care era condusă la un moment dat cu scorul de 2-0 dar a reuşit să marcheze şi a fost aproape de egalare.

ACS Viitorul Târgu Jiu a deschis scorul în minutul 24, prin Gabriel Dodoi, după care, până la pauză, a mai marcat și al doilea gol, datorită execuției lui Alex Gîrbiță din minutul 31. Tot până la finalul primei reprize a marcat și Unirea Dej, prin Alexandru Pop. Apoi, în ultimele minute din prima parte și în repriza a doua jocul a curs serios într-o singură parte, terenul fiind înclinat spre echipa oaspete. Ocazii foarte mari au ratat gazdele, care s-au aflat în poziții foarte bune de a înscrie, dar, cu toate acestea, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru oaspeţi.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: