Pandurii aşteaptă suporterii duminică la stadion

Pandurii îşi aşteaptă din nou suporterii la stadion duminică, de această dată într-o zi în care aceştia nu mai au motive să se plângă de ziua de disputare a jocului. Meciul cu Voinţa Lupac din etapa a doua este programat duminică, de la ora 17:00.

Pandurii abordează meciul cu Voinţa Lupac cu aceleaşi mari probleme de lot din ultima perioadă. În ultima săptămână nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte jucătorii accidentaţi. „Nu avem noutăți în ceea ce privește recuperarea anumitor jucători sau revenirea lor la antrenamente. La Reșița am avut 15 jucători, cred că și cu Lupacul vom avea același număr. Asta este situația, nu mai are rost să vorbim… Știam că în momentul în care nu faci transferuri poți întâmpina aceste probleme. E nevoie de timp ca un grup să recunoască toate situațiile de joc, să acționeze într-un sistem. Momentan, acestea sunt argumentele”, a recunoscut Găman înaintea acestei partide la Accent Tv, precizând că acum suporterii pot fi alături de echipă: „Lumea poată să vină la stadion fiind zi liberă, să ne încurajeze, pentru că avem nevoie neapărat, chiar dacă trecem printr-o situație grea, pentru că nu am adus puncte. Știm foarte bine că lumea își dorește mult de la această echipă, dar avem încredere că vor veni lângă noi, indiferent de situație. Împreună putem reuși, și dacă câștigăm duminică poate să înceapă o altă etapă pozitivă pentru noi”.

Deşi ar fi trebuit să se dispute vineri, acest meci a fost programat duminică pentru că au loc alte competiţii în week-end în Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: