Pandurii nu l-a mai legitimat pe Kazuki

Japonezul din lotul celor de la Pandurii, Kazuki Takahashi, nu a mai fost legitimat nici pentru meciul din etapa a şasea, deşi se pregăteşte cu gorjenii  de mai bine de două luni. Directorul sportiv Camilian Floroiu este sceptic în privinţa legitimării jucătorului pe care Adrian Bogoi îl aştepta să debuteze la meciul cu Gloria Buzău.

Kazuki Takahashi este un mijlocaş pe care cei de la Pandurii l-au adus la pregătire încă din vară, înaintea debutului în noul sezon. Cu toate că ceilalţi jucători au fost legitimaţi, actele jucătorului japonez nu au fost încă perfectate nici după cinci etape.

Antrenorul Adrian Bogoi aştepta să se poată baza pe acesta chiar şi etapa trecută, când a primit promisiuni din partea conducerii că va putea miza pe acesta şi chiar l-a luat în lot pentru meciul cu FC Argeş. Din păcate nu l-a putut folosi pe mijlocaşul care sezonul trecut a jucat pentru FCU Craiova, deoarece cazul  acesta trebuia să treacă prin comisiile FRF pentru a putea fi apoi legitimat la o altă echipă.

Directorul sportiv Camilian Floroiu i-a dat joi o veste proastă antrenorului Bogoi, precizând că nu s-a reuşit legitimarea lui Kazuki şi că nici nu crede că se va mai putea perfecta: „Jucătorul japonez încă nu a fost legitimat, nu ştiu care este situaţia şi dacă vom reuşi să îl mai legitimăm. Noi am făcut un document în acest sens, am avut o discuţie cu cei de la federeaţie, pentru că am depus actele în termen, dar am fost trimişi pe la comisii. El, în mod normal, ar putea fi legitimat la Pandurii  acum, dar depinde totul de ce hotărâre se ia la nivelul FRF şi la comisii”.

Oficialul recunoaşte că prezenţa lui Kazuki la mijlocul terenului ar fi un câştig mare acum, când echipa începe să practice un fotbal mult mai bun: „Pentru echipă ar fi un câştig pentru că îl văd tot timpul la antrenamente, se vede că are calitate, că este un jucător cu determinare şi care ar putea ajuta acolo la mijlocul terenului şi ar ajuta acolo în partea de mijloc, pentru că în acest debut de sezon partea de mijloc a terenului şi ce de atac au avut de suferit. Dar se vede de la meci la meci că echipa începe să joace şi creşte în valoare, jucătorii sunt destul de motivaţi şi decişi să obţină puncte”.  

Kazuki Takahashi are 22 de ani şi a mai jucat în România pentru formaţia de Liga 3 FCU Craiova.

Pandurii va juca în această etapă pe teren propriu, meciul cu Gloria Buzău fiind programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: