Victorie pentru sărbători liniștite

Pandurii mai au nevoie de o singură victorie pentru a-și face sărbătorile perfecte. Ceahlăul Piatra Neamț e ultima redută pe care oamenii lui Grig trebuie s-o doboare în acest an. ”Sper să pot să-i remotivez după victoria cu Chiajna”, spune Grigoraș înaintea meciului care se va juca tot la Tg Jiu.

Pandurii – Ceahlăul, duminică de la ora 16, Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în direct pe DolceSport.

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheș, Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Cardoso. Antrenor: Petre Grigoraș.

Ceahlăul: Villadsen – Dumitraş, Forminte, Cazan, Barna – Monroy, Achim, Bădescu, Cebotaru, Stana – Constantinescu. Antrenor: Costel Enache.

Bilete: gratis - peluze, 10 lei - Tribuna I și II, 20 de lei – Tribuna 0.

Victorie pentru locul 4

Pandurii vor să încheie în stil de mare echipă anul 2011. Pentru asta trebuie să treacă peste euforia meciului cu Chiajna, să nu se gândească încă la sărbători și să bată și Ceahlăul în fața propriilor suporteri. Gorjenii nu i-au dezamăgit deloc pe fani în acest tur. Doar eșecurile pline de ghinion cu Astra și Oțelul sunt trecute la capitolul nereușite. În rest, victorii de senzație cu CFR Cluj, U Cluj, Rapid sau Mediaș care i-au transformat pe panduri într-o sperietoare a echipelor care vin la Tg Jiu. ”Jucătorii ar merita un stadion plin duminică după cum au jucat în acest tur. Am vrut să lăsăm accesul gratuit pe tot stadionul dar nu era corect față de cei 4 mii de abonați. E foarte important meciul cu Ceahlăul, un eșec te aruncă pe locurile 7-8 în timp ce un succes te poate urca pe 4”, spune Eugen Pârvulescu. ”Ca și înainte de meciul cu Chiajna îi simt pe băieți montați să obțină victoria. I-am analizat bine pe cei de la Ceahlăul și va fi mult mai greu decât cu Chiajna, nu au jucători cu nume dar formează un grup puternic. Sunt convins că băieții vor lua cele 3 puncte. Ne motivează și faptul că putem termina anul pe 4 dar nu e o presiune în plus pentru noi”, spune și secundul pandurilor, Marian Dinu. Practic pentru a încheia anul pe locul 4, pandurii trebuie să-i bată pe moldoveni iar Vasluiul să nu câștige marți cu Rapid.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: