Victorii la scor de tenis în etapa a opta la judeţ

Majoritatea echipelor care şi-au propus sezonul acesta câştigarea campionatului la judeţ au reuşit victorii la scor, marcând câte 6-7 goluri în meciurile etapei a opta. Liderul Ştiinţa Turceni a dat tonul etapei învingând sâmbătă cu 6-0, în deplasare, pe Minerul Mătăsari II. 

Etapa a opta din campionatul judeţean nu a produs  mari surprize,  rezultatele fiind cele aşteptate, candidatele la  un loc pe podium sau chiar la titlu înregistrând victorii la scor. După meciul de la Mătăsari, în care liderul clasamentului de la judeţ, Ştiinţa Turceni, a reuşit să se impună cu 6-0, şi a doua  clasată, Jiul Rovinari, s-a impus cu 6-1 în meciul cu Parângul Bumbeşti Jiu.  CS Novaci ce menţine pe  podium după ce în această etapă a trecut, în deplasare, cu scorul de 3-0 de Avântul Baia de  Fier. 

Tot o victorie la scor, 7-0, a înregistrat şi formaţia de pe locul cinci, Vulturii Fărcăşeşti, în meciul cu Dinamo Inter Stăneşti.

Candidată la un loc pe podium şi la promovare, Petrolul Bustuchin nu a făcut notă discordantă şi a învins cu 6-0 pe Viitorul Negomir, formaţia din Bustuchin ocupând locul şase în clasament la doar două puncte de podium.

Galerie foto



Vizualizări: 791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: