Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vienescu: 70% din pacienți sunt mulțumiți

“Gradul de mulțumire a pacienților este în jur de 70% la ora actuală”, a spus Dumitru Vienescu, managerul interimar al spitalului din Târgu Jiu.

Vienescu a precizat într-o emisiune la Radio Târgu Jiu că se bazează pe chestionarele completate de pacienți: “Există aceste chestionare ale pacienților, cât și ale angajaților. Aceste chestionare sunt centralizate în fiecare lună de serviciul de statistică și aduse la cunoștința conducerii. Aceste chestionare sunt analizate, am văzut și propuneri pentru îmbunătățirea serviciilor din spital, am ținut cont de ele în limita bugetului care ne-a fost alocat”.

Pacienții care completează chestionarele își păstrează anonimatul. “Luna trecută au fost în jur de șase sute și ceva de chestionare centralizate. Teoretic, fiecare pacient ar trebui să primească un chestionar”, a mai spus managerul interimar.

Vienescu a precizat că aceste chestionare evaluează calitatea hranei, dialogul dintre personal și pacienți sau aparținători. (A.A.)

Vizualizări: 848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: