Au ajuns primele bilete de tratament pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj a primit marți  62 bilete de tratament  pentru prima serie cu plecare în 17 – 19 februarie,  la următoarele stațiuni: Amara – 2, Bala - 31, Buziaș - 10, Covasna - 3, Geoagiu - 2, Moneasa – 2 și Olănesti – 12.

Durata sejurului este de 16 zile, din care 12 zile de tratament balnear.

Din cauza timpului foarte scurt de la alocarea biletelor până la plecarea în stațiune, seria nr. 1 va fi distribuită pe principiul “primul venit, primul servit”, anunță Casa de Pensii Gorj.

Pentru anul 2020,  în unitățile de  tratament  aparținând Casei Naţionale de Pensii Publice vor fi asigurate, la nivel național,  59.926 locuri la tratament balnear,  repartizate pe 19 serii.

La cele 59.926 de locuri la tratament balnear se va adauga, până la nivelul sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, numărul biletelor de tratament balnear contractat cu alți operatori economici de profil. Numărul de locuri contractate va fi cunoscut după finalizarea procedurilor de licitație publică.

Până la finalizarea acestor proceduri vor fi alocate bilete de tratament balnear doar în unitățile aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: