Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de cazuri de varicelă în grădinițe

Peste 50 de cazuri de varicelă au fost înregistrate în grădinițele din Gorj de la începutul anului, anunță Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Cele mai multe cazuri, 25 la număr, au fost înregistrate la Grădiniţa cu Program Prelungit "Lumea Copiilor" din municipiul Târgu Jiu.

"În perioada ianuarie - februarie au fost înregistrate următoarele cazuri de varicelă: la Grădiniţa cu Program Prelungit 'Lumea Copiilor' - un număr de 25 de cazuri, a fost deschis focar în data de 10 februarie, un caz la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 1 din Târgu Jiu, 4 cazuri la Grădiniţa cu Program Prelungit 'Scufiţa Roşie', 10 cazuri la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 8, un caz la Creşa numărul 8 din municipiu, 10 cazuri la Şcoala Generală Runcu şi 2 cazuri la Colegiul Naţional 'Spiru Haret'. Totalul cazurilor înregistrate de la începutul anului este de 53", a declarat directorul executiv al DSP Gorj, Carmen Ivanov, citată în comunicatul de presă.

Ea a adăugat că DSP Gorj a luat măsurile necesare care se impun, monitorizând în permanenţă colectivităţile de copii şi ţine legătura permanentă, prin reprezentanţii săi, cu unităţile de învăţământ, cu medicii şi asistenţii din cabinetele medicale şcolare.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: